Preduzeće REVAH PLUS  je osnovano 2011. godine . Požrtvovanjem i trudom osnivača i zaposlenih, danas se bavi   maloprodajom građevinskog materijala i važi za jedno od najuspešnijih stovarišta u opštini BP. 


Višegodišnjom saradnjom sa vodećim proizvođačima građevinskog materijala u zemlji , pružamo kompletnu ponudu građevinskih proizvoda po najvišim standardima. 


Svakim radnim danom od 7h do 16h, profesionalno, stručno i ljubazno osoblje od 8 radnika pružiće Vam sve potrebne informacije vezane za našu uslugu. Prateći najnovije trendove u građevinarstvu stovarište REVAH PLUS stalno uvećava svoj prodajni asortiman, pa stoga pozivamo i sve dobavljače koji su zainteresovani za poslovnu saradnju da nam se jave. 


Svim kupcima građevinskog materijala obezbedili smo transport. Vozni park stovarišta građevinskog materijala REVAH PLUS  pored šlepera i kipera čine i manja dostavna vozila koja nam omogućavaju da se bilo koja količina robe isporuči u najkraćem roku. Isporuku vršimo za sva naselja u opštinama Bačka Palanka, Bački Petrovac i Novi Sad.


Na oduševljenje naših kupaca, možemo se pohvaliti veoma kratkim rokovima isporuke.


Očekujemo vas!